evenementen


Evenementen op het gebied van houtbewerking worden werelwijd gehouden.
Met deze pagina wil ik proberen een overzicht te geven van die evenementen, beurzen over houtbewerking e.d. die voor de ambachtelijke en creatieve houtbewerker of liefhebber van hout interessant zouden kunnen zijn om te bezoeken, of om er meer informatie over te verkrijgen. Van elk evenement, waarvan op het internet informatie beschikbaar is, wordt een korte omschrijving gegeven, en kan de bezoeker de betreffende website bezoeken door simpel te klikken, wanneer hij of zij meer wil weten.


Informatie over evenementen die buiten Europa worden gehouden.

Information about woodworking shows outside of Europe.


Interieurbouw en Hout & Kunststof

19 t/m 21 februari 2008, Hardenberg
De Interieurbouw en Hout & Kunststof Vakbeurs Hardenberg is dé ontmoetingsplaats waar ondernemers en relaties in de hout-, kunststof- en/of interieurbouwbranche elkaar ontmoeten. In een sfeervolle, verkoopbevorderende ambiance kunt u zaken doen, informatie uitwisselen, contacten leggen, inspiratie en ideeën opdoen.

HOLZ-HANDWERK

2 t/m 5 april 2008, HANNOVER

HOLZ-HANDWERK is een belangrijke vakbeurs op het gebied van houtbewerking. Het trefpunt voor de meubelmaker, interieurbouwer, timmerman, ofwel iedereen die met houtbewerking te maken heeft.
Een beurs met ongeveer 1200 standhouders en 100.000 bezoekers.

Regionale demodag Radius

12 april 2008, Velp
Deze dag wordt georganiseerd door de afdeling Arnhem/Nijmegen, waarbij tegelijkertijd het 12½ jarig jubileum van deze afdeling wordt gevierd.
Er is weer van alles te zien op het gebied van het handmatige houtdraaien. Bestemd voor de leden van Radius en hun introducees.

Open Dag Hout